UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Simris Alg - Lunchpresentation 18/5

11:41 / 9 maj 2016 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

SimrisAlg introduce.se aktieanalys 

Simris Alg

Bolaget grundades 2011 av KTH-forskaren Fredrika Gullfot och bedriver verksamhet inom tillverkning och försäljning av produkter med odlade mikroalger i Hammenhög på Österlen. Produkterna säljs under det egna varumärket Simris® Algae Omega-3. Bolaget listades på First North i slutet av april.  

  • VD Fredrika Gullfot
  • Onsdagen 18 maj 2016
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14
  • Förtäring: Lunch

Anmalan

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.