UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Opus Group - Investerarpresentation 25/5 12.00

15:46 / 18 maj 2016 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att anmäla sig till dessa bolagspresentationer kostnadsfritt.

opus introduce.se aktieanalys

Opus Group

Opus Group utvecklar, producerar och säljer produkter och tjänster för miljö- och säkerhetskontroll av fordon. Försäljningen sker i ett femtiotal länder, i huvudsak via distributörer vilka ofta har ensamrätt på sina respektive marknader. Tillväxten i marknaden drivs primärt av strängare lagstiftning avseende miljökontroll.

  • VD Magnus Greko
  • Onsdag 25 Maj 2016
  • Klockan 12:00 - 13:00
  • Förtäring: Lunch, kaffe/te
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.