UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Nuevolution - Lunchpresentation 17/5 kl. 12.00

16:55 / 16 maj 2016 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Nuevolution introduce.se aktieanalys 

Nuevolution

Nuevolution är ett bioteknikföretag med bas i Skandinavien vars mål är att ta fram läkemedel baserade på små molekyler inom onkologi, immunonkologi och inflammatoriska sjukdomar.  Grunden för Nuevolutions framgångar ligger i bolagets internt utvecklade drug discovery plattform, Chemetics®, en patentskyddad läkemedelsplattform som möjliggör effektiv upptäckt av nya små molekyler som adresserar sjukdomar inom terapeutiska fokusområden. Bolaget har en modern affärsmodell där de riskminimerande fördelarna med plattformen, jämfört med andra konventionella bioteknikföretag, är bland annat ”multiple shots at goal”, förkortade tidscykler, lägre forskningskostnader samt möjlighet till kontinuerliga intäktsströmmar.

  • VD Alex Haahr Gouliaev
  • Tisdagen 17 maj 2016
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14
  • Förtäring: Lunch

Anmalan

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.