UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Inbjudan till Remium Micro Cap-Dag 8 Juni

10:34 / 31 maj 2016 Article

VÄLKOMMEN TILL REMIUMS MICRO CAP-DAG

Onsdag 8 Juni 2016
Remiums kontor, Kungsgatan 12-14

Stockholm

Remium introduce.se aktieanalys

Ta tillfället i akt att lyssna på befattningshavare från tio mycket intressanta bolag i olika sektorer inom micro cap-segmentet som presenterar sin verksamhet och vision. Välj ut de presentationer ni är mest intresserade av eller stanna hela dagen. Anmälan görs via länken nedan. Antalet platser är begränsat så anmäl er i god tid för att vara säkra på att få en plats. Micro Cap-dagen är kostnadsfri.

Anmalan

 


PROGRAM


brighter introduce.se aktieanalys

09.30 - 10.00 Brighter - Truls Sjöstedt, VD

Brighter är ett svenskt medicintekniskt bolag som grundades år 2007. Brighters mål är att förenkla, effektivisera och stärka banden mellan patienten och vården genom att utveckla innovationer inom mHälsa (mobil hälsa). I ett första steg har bolaget utvecklat en integrerad lösning för att underlätta hantering och kontroll av insulinbehandling hos diabetiker.


10.00 - 10.30 Greater Than - Sten Forseke, Styrelseordförande

Greater Than är ett teknik- och marknadsbolag, verksamt inom området ”Connected Car”. Bolaget är världsledande på att mäta och förstå bilkörning med en kärnteknologi som ger varje förare ett digitalt DNA. Bolaget säljer idag produkten Enerfy Driving på den svenska marknaden, ett tjänstepaket för den moderna bilisten. 


10:30 - 10:45 KAFFEPAUS


Kontigo Care

 10.45 - 11.15 Kontigo Care - Henrik Nordlindh, VD


Kontigo Care utvecklar innovativa mobila lösningar för vården. Bolagets unika produktserie TripleA möjliggör diagnos, vård och eftervård av alkoholberoende. Förenklat är TripleA en alkoholmätare kopplad till vårdtagarens mobiltelefon via blåtand för att utföra slumpmässiga och frekventa nykterhetskontroller.


11.15 - 11.45 Motion Display - Anna Engholm, VD

Motion Display är verksamt inom det starkt växande området In-Store Marketing, d.v.s. där butiken eller producenten av en vara inne i själva butiken vill uppmärksamma varan. Motion Displays egenutvecklade produkt, blinkande skyltar gjorda på elektroniskt papper, är världsunik

 


11:45 - 12:15 LUNCH


Nexstim

 

 12.15 - 12.45 Nexstim - Martin Jamieson, VD

Nexstim är ett medicintekniskt företag som har till syfte att förbättra rehabiliteringen för strokepatienter med hjälp av noninvasiv hjärnstimulering. Bolaget har utvecklat en teknologi för kartläggning av hjärnbarken för motorik och tal med hjälp av navigerad Transcranial Magnetic Stimulation, vilken används vid noninvasiva ingrepp för stimulans av specifika områden i hjärnan


JLT logo

12.45 - 13.15 JLT Mobile Computers - Per Holmberg, VD

JLT Mobile Computers är ett svenskt bolag som utvecklar stryktåliga datorlösningar för tuffa miljöer. Försäljningen sker globalt via ett välutvecklat nät av försäljningspartners där de dominerande marknaderna är Europa och USA.


13:15 - 13:30 KAFFEPAUS


13.30 - 14.00 myFC - Björn Westerholm, VD

myFC är ett innovativt svenskt bolag inriktat på bränslecellsteknik som utvecklar och industrialiserar lösningar för att driva bärbar elektronik.


Orasolv introduce.se aktieanalys

 14.00 - 14.30 Orasolv - Maria Johansson, VD

Orasolv bedriver verksamhet inom den svenska dentalbranschen. Bolaget bygger en tandvårdskedja som erbjuder patienterna trygg och professionell tandvård genom att förvärva och utveckla välskötta tandvårdskliniker.


14:30 - 14:45 KAFFEPAUS

14.45 - 15.15 Svenska Bostadsfonden - Lars Swahn, VD

Svenska Bostadsfonden startade för drygt 12 år sedan med en affärsidé att erbjuda privatpersoner, företag och institutioner direktinvesteringar i svenska hyreshus belägna i små och medelstora städer samt universitets-, och residensstäder. Affärsidén är densamma idag, och vi förvaltar drygt 3 MDR fördelat på 3 500 lägenheter i 21 orter runt om i Sverige. Förvaltningen sköts i egen regi från våra fyra regionskontor i Malmö, Kalmar, Jönköping och Luleå.


Bayn

15.15 - 15.45 Bayn Europe - Lucy Dahlgren, VD

Bayn Europe är ett kunskapsorienterat företag som hjälper livsmedelsproducenter i världen att möta marknadens krav för en hälsosammare värld. Bayns lösningar reducerar socker i produkter och skapar nya, naturligt sötade produkter med lågt kaloriinnehåll. Bolaget erbjuder naturliga lösningar, utvecklade genom vetenskaplig forskning och i nära samarbete med bolagets kunder.

Bolaget har nyligen erhållit sin första industriella order från Sydafrika och även enprovorder ifrån Kina. Just nu genomför man en nyemission och här kan man läsa bolagets memorandum.


 

Vänligen anmäl dig senast 7 juni. Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt. 


Anmalan

Varmt välkomna!