UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Bayn Europe - Investerarpresentation 14.30 24/5

14:58 / 17 maj 2016 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Bayn 

Bayn Europe

Bayn Europe är ett kunskapsorienterat företag som hjälper livsmedelsproducenter i världen att möta marknadens krav för en hälsosammare värld. Bayns lösningar reducerar socker i produkter och skapar nya, naturligt sötade produkter med lågt kaloriinnehåll. Bolaget erbjuder naturliga lösningar, utvecklade genom vetenskaplig forskning och i nära samarbete med bolagets kunder.

Bolaget har nyligen erhållit sin första industriella order från Sydafrika och även en provorder ifrån Kina. Just nu genomför man en nyemission och här kan man läsa bolagets memorandum.

  • VD Lucy Dahlgren
  • Tisdagen 24 maj
  • Klockan 14:30-15:30
  • Remium, Kungsgatan 12-14
  • Förtäring: Kaffe/Te, bakverk

Anmalan

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.