UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Teknisk analys Brent Crude - Positiva signaler

15:42 / 15 april 2016 Article

Introduce.se försöker uppmärksamma olika tekniska grafer som kan vara av intresse för er besökare, detta genom att till exempel göra en teknisk analys av ett index, en valuta eller råvara. Tanken är att ge dig som besökare ett annat tekniskt perspektiv än det som framkommer i bolagens egna tekniska analyser.

(Dagsgraf) 

Oljan har sedan juli 2014 varit i negativ trend. Priset på råolja har sen dess fallit 60 %. Oljan har nu visat positiva signaler. Brent har nu etablerat sig över den negativa trendlinjen som formades maj 2015. Råvaran har även för första gången sedan 2014 noterats över MA200. MA200 brukar oftast agera som ett starkt motstånd, en etablering över MA200 kommer indikera att råoljan är tekniskt stark.

Brent behöver noteras över 40 för att vara fortsatt positiv. Närmsta stöd noteras på 38,40, närmsta motstånd finner vi på 47. Bevaka noteringen 47, då en etablering över detta kan indikera ytterligare uppgångar. I förlängningen noteras nästa motstånd på 55. En rekyl på den starka uppgången kan komma, vid detta fall kan fib-nivåerna i grafen vara potentiella lågpunkter för rekylen.  

(Klicka på bilden för en förstoring)