UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Everysport Media Group - Lunchpresentation 28/4

09:31 / 15 april 2016 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Everysport Media Group introduce.se aktieanalys

Everysport Media Group

ESMG är det snabbast växande bolaget i Sverige inom sportmedia och sportteknologi. Bolaget äger, driver eller säljer för de främsta digitala sajterna inom respektive sport. Via affärsområdet Mediaservices samlas sportresultat in och publiceras till de flesta andra medier i Sverige.

  • VD Gustaf Karling
  • Torsdagen den 28 april 2016
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14
  • Förtäring: Lunch 

Anmalan 

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.