UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Micropos Medical - Lunchpresentation 15/3

12:05 / 1 mars 2016 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Micropos Medical

Micropos har utvecklat ett medicintekniskt tillbehör, RayPilot som förbättrar och effektiviserar dagens strålbehandling av cancer. RayPilot är ett system som kompletterar befintlig strålbehandlingsutrustning genom att med hög precision bestämma cancertumörers position i kroppen och tumörens rörelse i realtid. Systemet kommer initialt tillämpas för positionsbestämning av prostatatumörer.

  • VD Tomas Gustafsson
  • Tisdagen den 15 mars 2016
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14
  • Förtäring: Lunch

Anmalan

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.