UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Veckans främsta bolagshändelser och nyheter på Introduce.se

17:02 / 26 februari 2016 Article

Introduce.se

 

 Vi försöker under rapportperioden sammanfatta de största händelserna hos bolagen på Introduce.se


Sportamore kom med sin bokslutskommnuiké den 18 februari och vi följde upp med en analys dagen efter där vi pratar om årets starka avslutning och fokuset på lönsamhet 2016. Aktien handlas till EV/Sales om 0,4x på 2016 prognoser. Bolaget kommer på vår kapitalmarknadsdag den 22 mars.

Lyssna på den senaste intervju med VD Johan Ryding där han blanda annat sammanfattar 2015.

 


 

 

Odd Molly publicerade sitt bokslut den 18 februari. Vi har en analys där vi tror bolaget växer med 9,4% och gör ett rörelseresultat på 21,8 MSEK, och en VPA på 2,93 kr. Det innebär just nu en värdering på EV/EBIT 10,4x.


 

Vi har släppt uppdaterade analyser på fastighetsbolagen Diös och Atrium Ljungberg


 

Vi har i veckan också publicerat en ny analysBoule Diagnostics samt en ny intervju med VD Ernst Westman där han svarar på frågor om varför omsättningen minskade under 2015, orsaken till den svaga bruttomarginalen under Q4, bakgrunden till de stora FoU-kostnaderna som tyngde rörelseresultatet under 2015, potentialen inom klinisk kemi, innebörden av de senaste samarbetsavtalen med Orion Diagnostica och Medica Corporation samt beskriver avslutningsvis utvecklingen på bolagets marknader och utsikterna inför 2016.


 christian berner tech trade aktieanalys introduce.se

Bo Söderqvist, VD på Christian Berner Tech Trade gästade oss i veckan och spelade in en intervju där han summerar 2015. Vi har även en ny analys publicerad på bolaget där vi skriver om den fortsatta tillväxten, förvärven och de justerade estimaten.


poolia q4

En ny analys finns nu på Poolia. VD Morten Werner har även spelat in en intervju med oss som man kan lyssna på nedan. Vi tror att bolaget kan tjäna 1,24 kr nästa år per aktie och handlas just nu till en EV/EBIT-multipel om cirka 7,9x.

 


Det innotiva in-Store Marketing-bolaget Motion Display hade en rekordstor orderingång inför Q1. VD Anna Engholm spelade in en intervju med oss och vi har nu även publicerat en analys på bolaget.


 

Vi har även släppt analyser på ework, Arise, Catella, Vitec och flera andra.


 

Vår chefsanalytiker Peter Malmqvist synar börsens händelser och kommenterar det senaste åt Introduce besökare. Denna gång tar han upp småbolagens historiska vinsttillväxt. Läs den fullständiga texten här.introduce.se aktieanalys remium 

Glöm inte anmäla er till vår kapitalmarknadsdag den 22 mars!


 Vi vill passa på att önska våra besökare en trevlig helg. Tveka inte höra av er till oss på info@introduce.se för frågor, funderingar och feedback.