UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

VBG Group - Lunchpresentation 22/2

09:46 / 9 februari 2016 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

vbg group aktieanalys introduce.se

VBG Group

VBB Group:s affärsidé är att förvärva, äga och utveckla industriföretag med starka och diversifierade varumärken. Bolagets verksamhet är indelad i affärsdivisionerna Ringfeder Power Transmission, VBG Truck Equipment och Edscha Trailer Systems vilka i sin tur omfattar ett antal olika varumärken som finns representerade världen över.

  • VD Anders Birgersson
  • Måndag den 22 februari 2016
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14
  • Förtäring: Lunch

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.