UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Småbolag med hög tillväxt under lönsamhet 2016e

11:18 / 18 februari 2016 Article

Nyckeltal aktierVarje vecka publicerar vi med hjälp av vår Screener listningar av intressanta nyckeltal för bolagen på introduce.se. Samtliga nyckeltal baseras på prognoser som uppdateras kvartalsvis och är framtagna av analytiker på Remium.

Denna vecka har vi screenat fram småbolag på Introduce som har en omsättningstillväxt om minst 25 procent samt en positiv EBIT-marginal (2016e). Observera att vi befinner oss i rapportperioden, vilket gör att estimaten kan komma att ändras (2016e) i takt med att vi publicerar nya analyser på våra medverkande bolag. Vill du ha fler nyckeltal, räkna ut dina egna eller få en förklaring till varför prognosen ser ut som den gör så är det bara att klicka dig in på vår Screener och/eller det bolag du är intresserad av. Kursdatan är fördröjd 15 minuter.