UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Enzymatica - Lunchpresentation 17/2

17:28 / 16 februari 2016 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Enzymatica aktieanalys introduce.se

Enzymatica

Enzymatica utvecklar och säljer medicintekniska produkter baserade på ett enzym från djuphavsfisk. Enzymaticas affärsidé är att erbjuda effektiv hjälp mot några av våra vanligaste folksjukdomar där virus eller bakterier spelar en avgörande roll. På så sätt bidrar bolaget till förbättrad hälsa och ökat välbefinnande, vilket i sin tur kan ge positiva hälsoekonomiska effekter.

  • VD Fredrik Lindberg
  • Onsdag den 17 februari 2016
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14
  • Förtäring: Lunch

Anmalan

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.