UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Introduce.se önskar våra besökare en God Jul & Gott Nytt År

14:24 / 23 december 2016 Article

introduce.se aktieanalys remium

Vi som jobbar med Introduce.se vill tacka alla våra besökare för detta år och önskar er en God Jul & Gott Nytt År!

Året har varit mycket spännande för oss på Introduce, då vi har inlett samarbeten med flera nya bolag samt genomfört ytterligare förbättringar på vår hemsida för att befästa vår position som aktiemarknadens vassaste analysverktyg för små och medelstora bolag. 

På distributionssidan har vi förstärkt våra relationer med Avanza och Nordnet (som tillsammans har över 1 miljon depåkunder) och man kan nu se alla analyser, intervjuer m.m. direkt på aktiesidorna. Vi har precis nyligen även inlett ett nytt distributionssamarbete med den populära sociala plattformen Shareville, som ägs och drivs av Nordnet med över 100 000 användare. Vi har under året dessutom ökat vår närvaro på sociala medier i takt med att denna kanal blivit mer använd av våra besökare. Under året har vi tredubblat antalet följare på Twitter (ni kan följa oss på @introduce_se) och nästan fördubblat antalet e-mailprenumeranter på Introduce. Stort tack för alla kommentarer!

Vi hoppas även ni har märkt att Remiums analysavdelning har påbörjat ett arbete under året med att publicera kortare rapport- och nyhetskommentarer för de medverkande bolagen på Introduce. Detta kommer att utökas ytterligare under nästa år tillsammans med andra uppslag på redaktionella artiklar om våra bevakade bolag.

Vi planerar redan nu inför Q4-perioden så håll utkik efter våra kommande investerarpresentationer och intervjuer med just dina intressebolag.

Vi vill gärna passa på att påminna er om att skicka oss era tankar och funderingar, vilket kan hjälpa oss att höja tjänsten ytterligare. Det kan handla om allt från önskemål på nya medverkande bolag, vårt analysformat, ny funktionalitet på hemsidan, VD-intervjuer, till spännande förslag på nya artiklar. Tack på förhand för er medverkan.

Skriv dina kommentarer här

Ha nu en skön (om än kort) julledighet!

Med vänliga hälsningar  
Introduce.se