UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Funcom - Lunchpresentation 20/12

15:22 / 6 december 2016 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Funcom

Funcom är ett norskt spelbolag som grundades 1993 och har sedan dess utvecklat och publicerat över 25 speltitlar i flera genrer och spelplattformar. Mest utmärkande av dessa är MMORPG-spelen "The Secret World", "Age of Conan" och "Anarchy Online", liksom äventyrsspelet "The Longest Journey". Funcom utvecklar för närvarande "Conan Exiles", ett öppet överlevnadsspel som utspelar sig i den brutala världen kring Conan Barbaren. Bolaget är noterat på Oslobörsen sedan december 2005.

  • VD Rui Manuel Monteiro Casais
  • Tisdagen den 20 december 2016
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14 (vån 4), Stockholm
  • Förtäring: Lunch

FULLSATT EVENT (vänligen maila till event@remium.com för plats på reservlista) 

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.