UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

OrganoClick - Lunchpresentation 16/11

16:30 / 14 november 2016 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

OrganoClick

OrganoClick är ett svenskt miljöteknikbolag som har utvecklat och använder sig av en patenterad teknologi baserad på naturkemi, som används som miljövänliga alternativ till flera giftiga kemikalier inom tryckimpregnering av virke, textilbehandling och fibermaterial. Bland de egenskaper som bolagets teknik ger materialen återfinns flamskydd, rötskydd, ökad styrka samt vattenavstötning.

  • VD Mårten Hellberg
  • Onsdagen den 16 november 2016
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14 (vån 4), Stockholm
  • Förtäring: Lunch

Anmalan 

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.