UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

QuickCool - Lunchpresentation 8/11

10:41 / 31 oktober 2016 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

QuickCool

QuickCool utvecklar system med snabb intranasal applicering för säker kroppstemperatursreglering av intensivvårdspatienter, främst hjärtstopps-, stroke- och feberpatienter. Bolaget har redan en CE-märkt och kliniskt testad produkt, ComVic, som ska utvecklas till en uppdaterad kommersiell version, kallad TTM 2.0 (Targeted Temperature Management).

  • VD John Wennborg
  • Tisdagen den 8 november 2016
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14
  • Förtäring: Lunch

Anmalan

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.