UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Inbjudan till Remium Kapitalmarknadsdag 22 november 2016

15:45 / 20 oktober 2016 Article

VÄLKOMMEN TILL REMIUMS KAPITALMARKNADSDAG

Tisdag 22 november 2016
Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23

Stockholm

Remium introduce.se aktieanalys

Ta tillfället i akt att lyssna på befattningshavare från sex mycket intressanta bolag som presenterar sin verksamhet och vision. Välj ut de presentationer ni är mest intresserade av eller stanna hela dagen. Anmälan görs via länken nedan. Antalet platser är begränsat så anmäl er i god tid för att vara säkra på att få en plats. Kapitalmarknadsdagen är kostnadsfri.


PROGRAM


09.00 - 10.00 Probi - Peter Nählstedt, VD
Probi är ett svenskt bioteknikföretag som utvecklar, marknadsför och säljer probiotiska produkter. Bolaget arbetar inom två affärsområden - Functional Food och Consumer Healthcare och bolaget genomför marknadsaktiviteter i ett stort antal länder världen över. Probi bedriver även forskning inom ett flertal områden för att stärka den kliniska dokumentationen bakom sina bakteriestammar.


 

10.00 - 11.00 Lammhults Design Group - Fredrik Asplund, VD
Lammhults bedriver verksamhet inom design, utveckling och försäljning av produkter för inredning av offentliga miljöer, hem och kontor. Verksamheterna är organiserade i två affärsområden: Office & Home Interiors som utvecklar och marknadsför produkter för såväl inredningar till offentliga miljöer som hemmiljöer och Public Interiors som utvecklar, marknadsför och säljer inredningar och produktlösningar för offentlig konsumtion.


11.00 - 12.00 Midsona - Peter Åsberg, VD
Midsona utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter som gör det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen. Verksamheten bedrivs i de fyra geografiska affärsområdena Sverige, Danmark, Norge och Finland.


 12:00 - 13:00 LUNCH


13.00 - 14.00 Swedencare - Håkan Lagerberg, VD
Swedencare utvecklar, marknadsför och säljer premiumprodukter inom djurhälsa för den globala husdjursmarknaden. Bolagets främsta produkt, ProDen Plaqueoff, är patenterad och försäljning bedrivs i cirka 50 länder världen över. Efter förvärv av Bolagets tre största återförsäljningsbolag sker ungefär 75% av försäljningen via egna kanaler och cirka 25% via återförsäljare.


14.00 - 15.00 BioGaia - Axel Sjöblad, VD
BioGaia utvecklar, marknadsför och säljer probiotiska produkter. Probiotika är nyttiga bakterier som har dokumenterade positiva hälsoeffekter i kroppen. Användningsområdena för BioGaias produkter är främst inom mag/tarm-, mun- samt immunhälsa och produkterna finns i en rad olika tappningar. Företaget är verksamt i hela världen genom distributionspartners och försäljningen sker främst på apotek.


15.00 - 16.00 Pricer - Charles Jackson, tf VD
Pricers verksamhet går ut på att leverera system för att optimera och förenkla processerna kring prismärkning och informationsspridning via elektroniska hyllkantsetiketter i detaljhandeln. Pricer är ett globalt företag som säljer dels själva och dels via partners på en marknad med mycket låg penetrationsgrad.


FULLSATT EVENT (vi har nu stängt anmälan)

Vänligen anmäl dig senast 15 november. Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt. 

Varmt välkomna!