UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Småbolag med hög avkastning på eget kapital

13:11 / 19 januari 2016 Article

Nyckeltal aktierVarje vecka publicerar vi med hjälp av vår Screener listningar av intressanta nyckeltal för bolagen på introduce.se. Samtliga nyckeltal baseras på prognoser som uppdateras kvartalsvis och är framtagna av analytiker på Remium. Beräkningen baseras på stängningskurs för respektive bolag per den 31/12 2015.  

Denna gång har vi screenat fram småbolag med en avkastning på eget kapital om minst 30%, enligt Remiums estimat för helåret 2015. Vill du ha fler nyckeltal, räkna ut dina egna eller få en förklaring till varför prognosen ser ut som den gör så är det bara att klicka dig in på vår Screener och/eller det bolag du är intresserad av. Kursdatan är fördröjd 15 minuter.