UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

MSAB - Frukostpresentation 29/1

11:01 / 11 januari 2016 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.MSAB (Micro Systemation)

MSAB är marknadsledande inom nischen Mobile Forensics där man, genom sina egenutvecklade system, hjälper främst myndigheter att extrahera och klassificera information från beslagtagna mobiltelefoner. Affärsmodellen är licensbaserad vilket innebär en hög grad av återkommande intäkter.

Presentation av bokslutskommunikén för verksamhetsåret 2015 som publiceras av bolaget på morgonen samma dag.

  • VD Joel Bollö
  • Fredagen den 29 januari 2016
  • Klockan 08:00-09:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14
  • Förtäring: Kaffe/te och smörgås 

Antal platser är nu fullsatta

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.