UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Hövding - Lunchpresentation 8/6

17:40 / 5 juni 2015 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Hövding introduce.se aktieanalys

Hövding

Hövding är ett svenskt företag som utvecklar, marknadsför och säljer ”Hövding”, en airbag för cyklister. Hövding är en krage innehållande en airbag som cyklisten bär kring halsen. Airbagen löser ut först vid en olycka och är utformad som en huva som omsluter och skyddar cyklistens huvud. Hövding säljs idag i närmare 400 butiker i 15 länder samt genom hovding.com.

Bolaget ansöker om notering på First North och genomför samtidigt en nyemission med teckningsperiod 26 maj - 9 juni 2015. Detta sker i syfte att accelerera försäljningen på befinrtliga marknader, etablera produkten på nya marknader samt utveckla nästa generations Hövding, "Hövding 3.0". Läs mer på bolagets hemsida.

  • VD Fredrik Carling
  • Måndagen den 8 juni 2015
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.