UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Tribona - Afternoon Tea 23/4

14:04 / 10 april 2015 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

 

Tribona

Tribona erbjuder logistikfastigheter som är strategiskt belägna vid logistiska knutpunkter i Sverige och Danmark och som är i anslutning till alla distributionstäta svenska trafikströmmar och nära till motorvägar (Europavägar) liksom järnvägar. Större orter inom den nordiska triangeln som Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Malmö är i fokus, men också i regionerna Norrköping, Linköping, Örebro och längs större delen av norrlandskusten. Tribona har även en logistikfastighet Köpenhamn på danska sidan.

  • VD Per Johansson
  • Torsdagen den 23 april 2015
  • Klockan 14:30-15:30
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.