UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Växande småbolag inom hälsovårdssektorn med EBIT-marginal om minst 14 procent

09:40 / 8 december 2015 Article

Nyckeltal aktierVarje vecka publicerar vi med hjälp av Nyckeltalskompassen listningar av intressanta nyckeltal för bolagen på introduce.se. Samtliga nyckeltal baseras på prognoser som uppdateras kvartalsvis och är framtagna av analytiker på Remium.

Denna vecka har vi screenat fram småbolag undet tillväxt inom hälsovårdssekorn med en rörelsemarginal (EBIT) om minst 14 procent, baserat på Remiums prognoser för helåret 2015. Vill du ha fler nyckeltal, räkna ut dina egna eller få en förklaring till varför prognosen ser ut som den gör så är det bara att klicka dig in på Nyckeltalskompassen och/eller det bolag du är intresserad av. Kursdatan är fördröjd 15 minuter.

introduce.se aktieanalys