UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Agora - Rapportpresentation 17/11

13:23 / 11 november 2015 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

agora introduce.se aktieanalys

Agora

Agora (A Group Of Retail Assets) är ett fastighetsbolag med fokus på ägande och förvaltning av detaljhandelsfastigheter i svenska regionorter. Fastighetsbeståndet utgörs av 13 fastigheter belägna på nio orter. Den sammanlagda ytan på det befintliga fastighetsbeståndet uppgår till cirka 125 500 kvm med ett hyresvärde om cirka 164 mkr och ett fastighetsvärde om cirka 1,8 mdkr. Ledningen i Agora har mångårig erfarenhet av fastigheter och detaljhandel.Styrelsen har i sin tur gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen samt arbete i noterade fastighetsbolag.

Bolagets delårsrapport (maj-sep 2015) publiceras på morgonen samma dag.

  • VD Wilner Anderson
  • Tisdagen den 17 november 2015
  • Klockan 08:00-09:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.