UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Pricer - Rapportpresentation 6/11

12:54 / 14 oktober 2015 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

pricer aktieanalys introduce.se

Pricer

Pricers verksamhet går ut på att leverera system för att optimera och förenkla processerna kring prismärkning och informationssökning via elektroniska hyllkantsetiketter i detaljhandeln. Pricer är ett globalt företag som säljer dels via partners på en marknad med mycket låg penetrationsgrad.

Presentation av delårsrapporten för Q3 som släpps samma dag.

  • VD Jonas Vestin
  • Fredagen den 6 november 2015
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14
  • Förtäring: Lunch

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor om eventet eller beställning av specialkost, vänligen kontakta oss på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till event@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.