UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Moberg Pharma - Lunchpresentation 23/9

17:00 / 19 september 2014 Article

Moberg Pharmas verksamhet är inriktad på försäljning och utveckling av utvärtes läkemedel för hudsjukdomar. Nalox™, Moberg Pharmas produkt för nagelsjukdomar, är marknadsledande i Norden och lanseras nu på ytterligare marknader i USA och Europa. Bolagets nuvarande produkter och utvecklingsprojekt är inriktade på vanligt förekommande sjukdomar som nagelsvamp, eksem, fotsprickor och led- och muskelvärk. Produktutvecklingen baseras på innovativ drug delivery och beprövade substanser vilket minskar utvecklingstid, kostnad och risk.

VD Peter Wolpert berättar om studierna, de nyligen publicerade resultaten samt potentialen kring MOB-015 för behandling av nagelsvamp.

  • VD Peter Wolpert
  • Tisdag 23 september 2014
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14, Stockholm

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.