UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Dome Energy - Lunchpresentation 8/9

08:50 / 5 september 2014 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer. 

dome energy introduce.se aktieanalys concord dome

Dome Energy

Dome Energys affärsidé är att genom ett aktivt ägande i företag inom olje- och gassektorn inneha en väl diversifierad portfölj av investeringar vilka tillsammans skall skapa ökande och bestående värde för Bolagets aktieägare.

  • VD Pål Mörch
  • Måndagen den 8 september
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.