UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Christian Berner Tech Trade - Extrainsatt investerarpresentation 17/9

09:28 / 16 september 2014 Article

christian berner tech trade aktieanalys introduce.se

Christian Berner Tech Trade är en teknikhandelskoncern med verksamhet i hela Norden. Bolaget grundades 1897 och omsatte 2013 400 MSEK. Bolaget genomför en nyemission inför en förestående listning på Nasdaq OMX First North. Syftet med nyemissionen är att tillföra Bolaget resurser för expansion genom bland annat förvärv av konkurrenter.

  • Onsdag 17 september 2014
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14, Stockholm

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.