UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Sportamore - Lunchpresentation 5/9

15:55 / 2 september 2014 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Sportamore

Sportamores affärside är att sälja produkter och tjänster inom sport och fritid på internet. Sportamore.se lanserades under 2010 och har snabbt vuxit till att nu ha cirka 17 000 artiklar i sortimentet och över 400 olika varumärken. Idag har bolaget en besökstakt på mer än 1,5 miljon besök per månad.

  • VD Johan Ryding
  • Fredagen den 5 september
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.