UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Prognoser Q2 - SCN, SMAQ, STAR (Q4), STIL & WESC

14:08 / 27 augusti 2014 Article

Aktier PrognoserUnder rapportperioden publicerar Introduce.se löpande Remiums prognoser för mindre och medelstora bolag. Dessa prognoser uppdateras kvartalsvis och finns alltid tillgängliga på www.introduce.se. Handelsdagen före rapport sammanfattas prognoser för de aktuella bolagen och publiceras i detta format.

Scandinavian Clinical Nutrition: Remiums analytiker förväntar sig under Q2 en nettoomsättning om 25,5 MSEK. Resultat före skatt förväntas uppgå till 1,9 MSEK, motsvarande en rörelsemarginal om 7,5%.

Smarteq: Remiums analytiker förväntar sig under Q2 en nettoomsättning om 20,3 MSEK, motsvarande en tillväxt om 79%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 0,6 MSEK, motsvarande en rörelsemarginal om 2,9%.

Starbreeze: Remiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 29,3 MSEK, motsvarande en tillväxt om 365,4%. Resultat före skatt förväntas uppgå till 13,4 MSEK, motsvarande en  rörelsemarginal om 45,6%.

Stille: Remiums analytiker förväntar sig under Q2 en nettoomsättning om 20,2 MSEK, motsvarande en tillväxt om -15%. Resultat före skatt förväntas uppgå till MSEK, motsvarande en rörelsemarginal om 0%.

WeSC: Remiums analytiker förväntar sig under Q2 en nettoomsättning om 37 MSEK, motsvarande en tillväxt om 19,4%. Resultat före skatt förväntas uppgå till -8,4 MSEK, motsvarande en  rörelsemarginal om -22,7%.