UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Prognoser Q2 - FNOX, MIND, NGS, PROB & TETY

11:34 / 18 augusti 2014 Article

Under rapportperioden publicerar Introduce.se löpande Remiums prognoser för mindre och medelstora bolag. Dessa prognoser uppdateras kvartalsvis och finns alltid tillgängliga på www.introduce.se. Handelsdagen före rapport sammanfattas prognoser för de aktuella bolagen och publiceras i detta format.

Fortnox: Remiums analytiker förväntar sig under Q2 en nettoomsättning om 23,4 MSEK, motsvarande en tillväxt om 24,9%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 4,7 MSEK, motsvarande en rörelsemarginal om 20,2%.

Mindmancer: Remiums analytiker förväntar sig under Q2 en nettoomsättning om 5 MSEK, motsvarande en tillväxt om -30%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till -0,9 MSEK, motsvarande en rörelsemarginal om -15,7%.

NGS Group: Remiums analytiker förväntar sig under Q2 en nettoomsättning om 120,4 MSEK, motsvarande en tillväxt om 26,5%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 8,7 MSEK, motsvarande en rörelsemarginal om 7,2%.

Probi: Remiums analytiker förväntar sig under Q2 en nettoomsättning om 27,8 MSEK, motsvarande en tillväxt om 5%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 6,4 MSEK, motsvarande en rörelsemarginal om 22,9%.

Tethys Oil: Remiums analytiker förväntar sig under Q2 en nettoomsättning om 276 MSEK, motsvarande en sekventiell tillväxt om 42% när man jämför med årets förra kvartal. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 160 MSEK, motsvarande en rörelsemarginal om 58%.