UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Opus Group - Afternoon Tea 25/8

15:41 / 13 augusti 2014 Article

opus introduce.se aktieanalysRemium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Opus Group

Opus Group utvecklar, producerar och säljer produkter och tjänster för miljö- och säkerhetskontroll av fordon. Försäljningen sker i ett femtiotal länder, i huvudsak via distributörer vilka ofta har ensamrätt på sina respektive marknader. Tillväxten i marknaden drivs primärt av strängare lagstiftning avseende miljökontroll.

Opus Group släpper sin Q2-rapport samma dag. 

  • VD Magnus Greko
  • Måndagen den 25 augusti
  • Klockan 14:30-15:30
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.