UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Clavister - Lunchpresentation 26/8

17:13 / 21 augusti 2014 Article

ClavisterRemium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Clavister

Clavister är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer egenutvecklade nätverkssäkerhetslösningar för telekom och medelstora företag. 

Säkerhet och nätverkssäkerhet i synnerhet är områden som under de senaste åren hamnat i fokus efter att olika säkerhetsbrister uppmärksammats. Balansen mellan personlig integritet och säkerhet, mellan flexibilitet och effektivitet är bara några av de aspekter som gör området komplext. I en värld med ständigt nya teknologiska landvinningar och sätt att kommunicera krävs mer och mer avancerade och kraftfulla nätverkssäkerhetslösningar. 

Bolagets delårsrapport (Q2) släpps samma dag.

  • VD Jim Carlsson
  • Tisdagen den 26 augusti
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.