UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Remiums kapitalmarknadsdag 21 maj

11:38 / 20 maj 2014 Article

VÄLKOMMEN TILL REMIUMS KAPITALMARKNADSDAG 
Onsdag 21 Maj
Hotel Scandic Anglais

Humlegårdsgatan 23, Stockholm

Ta tillfället i akt att lyssna på 8 mycket intressanta bolag presentera sin verksamhet och vision. Välj ut de presentationer ni är mest intresserade av eller stanna hela dagen. Anmälan görs via länken nedan. Antalet platser är begränsat så anmäl er i god tid för att vara säkra på att få en plats.  

remium_anmälan

 

PROGRAM

09:00 - 09:45 BUFAB - BOEL SUNDVALL, KOMMUNIKATIONSDIREKTÖR
Bufab är en ledande leverantör av komponenter och tjänster till den globala tillverkningsindustrin och erbjuder lösningar inom kvalitet, inköp och logistik.

09:45 - 10:30 CLAVISTER - JOHN VESTBERG, CTO & GRUNDARE 
Clavister levererar ett komplett utbud av nätverkssäkerhetslösningar för både fysiska och virtualiserade miljöer. Bolagets säkerhetslösningar används av en rad olika organisationer runt om i världen, bland annat stora företag, molntjänsteleverantörer och telekomoperatörer.

10:30 - 11:15 G5 ENTERTAINMENT - VLAD SUGLOBOV, VD
G5 Entertainment utvecklar och säljer casual games för olika plattformar. Bolaget agerar både utvecklare och förläggare av egna spel samt arbetar aktivt med tredjepartslicenser. Försäljningen sker huvudsakligen genom elektroniska affärer där Apples App Store och Google Play är de mest framträdande.

11:15 - 12:00 PHONE FAMILY - JON HJERTENSTEIN, VD
Phone Family grundades 2010 och är en återförsäljare av mobiltelefoni, tillbehör och tv-abonnemang till konsument genom butiker som placeras på öppna ytor i köpcentrum och gallerier mitt i kundflödet.

12:00 - 13:00 LUNCH

13:00 - 13:45 MOTION DISPLAY -
  ANNA ENGHOLM, VD
Bolaget är verksamt inom det starkt växande området In-Store Marketing dvs där butiken eller producenten av en vara inne i själva butiken vill uppmärksamma varan. Motion Displays egenutvecklade produkt, blinkande skyltar gjorda på elektroniskt papper, är världsunik.

13:45 - 14:30 MINDMANCER - JOHNNY BERLIC, VD 
Mindmancer erbjuder kostnadseffektivt skydd mot skador och intrång genom intelligent kamerabevakning, kopplat till certifierade larmcentraler som skickar rätt resurser till rätt plats vid rätt tid.

14:30 - 15:15 ENZYMATICA - MICHAEL EDELBORG CHRISTENSEN, VD 
Enzymatica är ett publikt bioteknikbolag med fokus på forskning, utveckling och registrering av medicintekniska produkter baserat på en patenterad enzymteknologi som syftar till att motverka framförallt förkylning och influensa. 

15:15 - 16:00 GLOBAL HEALTH PARTNER - DANIEL ÖHMAN, VD
Global Health Partners verksamhet går ut på att driva ett partnernätverk av högt specialiserade kliniker inom ett begränsat antal vårdområden. Genom att fokusera klinikerna inom specifika nischer uppnår bolaget en högre kvalitet och servicegrad.

remium_anmälan

Varmt välkomna!