UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Phone Family - Lunchpresentation 20/5

13:13 / 9 maj 2014 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Phone Family

Phone Family grundades 2010 och är en återförsäljare av mobiltelefoni, tillbehör och tv-abonnemang, till konsument genom butiker som placeras på öppna ytor i köpcentrum och gallerier mitt i kundflödet. Bland annat är Phone Family återförsäljare av Telia, Halebop, Comviq Tele2, 3 och Viasat. Phone Family har utvecklat en försäljningsmetodik skräddarsydd för telekom där försäljaren inte väntar passivt, utan tar kontakt med kunden för att presentera nya produkter och föreslå bättre abonnemang.

Bolaget genomför just nu en nyemission och att listas på First North, man kan här se på en intervju med VD Jon Hjertenstein där han svarar på frågor om Phone Family.

  • VD Jon Hjertenstein
  • Tisdag 20 maj
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.