UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Nytt bolag på Introduce - Motion Display

15:52 / 5 maj 2014 Article

Vi välkomnar idag ytterligare ett bolag till Introduce genom bevakningen av Motion Display.

Bolaget är verksamt inom det starkt växande området In-Store Marketing dvs där butiken eller producenten av en vara inne i själva butiken vill uppmärksamma på en vara. Motion Displays egenutvecklade produkt, blinkande skyltar gjorda på elektroniskt papper är världsunik. Exponeringen av utvalda varor förstärks med en blinkande display och drar därmed till sig kundernas uppmärksamhet. Studier visar att Motion Displays displayer höjer försäljningen av en vara genom att öka uppmärksamheten på denna. Bolaget har för närvarande inga direkta konkurrenter som erbjuder blinkande displayer.

Här kan du läsa mer om bolages verksamhet, bolaget presenterar årets första delårsrapport den 8 maj, varefter Remium kommer att publicera en analys. För att börja prenumera på bolaget följ denna länk.