UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Impact Coatings - Lunchpresentation 3/6

08:26 / 2 juni 2014 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Impact Coatings

Impact Coatings utvecklar, producerar och säljer system för ytbeläggning med PVD-metoden. Bolaget fokuserar på system som lämpar sig för integrerade produktionsflöden enligt Lean Production-konceptet vilket erbjuder effektiviseringsmöjligheter för Bolagets kunder. Impact Coatings genomför just nu en nyemission där likviden ska ge Bolaget finansiell styrka att genomföra föreliggande affärsmöjligheter och därigenom skapa ett löpande intäktsflöde. 

  • COO Torsten Rosell
  • Tisdag 3 juni
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.