UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Prognoser Q1 - FNOX, NORDK, SINT, SPOR, SVIK & VITR

17:21 / 22 april 2014 Article

Under rapportperioden publicerar Introduce.se löpande Remiums prognoser för mindre och medelstora bolag. Dessa prognoser uppdateras kvartalsvis och finns alltid tillgängliga på www.introduce.se. Handelsdagen före rapport sammanfattas prognoser för de aktuella bolagen och publiceras i detta format.Prognos

Fortnox: Remiums analytiker förväntar sig under Q1 en nettoomsättning om 23,8 MSEK, motsvarande en tillväxt om 18%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 3,5 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 14,5%.

Nordkom: Remiums analytiker förväntar sig under Q1 en nettoomsättning om 49,6 MSEK, motsvarande en tillväxt om 11%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 5 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 10%.

SinterCast: Remiums analytiker förväntar sig under Q1 en nettoomsättning om 14,5 MSEK, motsvarande en tillväxt om 24%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 2,6 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 17,9%.

Sportamore: Remiums analytiker förväntar sig under Q1 en nettoomsättning om 81 MSEK, motsvarande en tillväxt om 60%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till -8,8 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om -10,9%.

Studsvik: Remiums analytiker förväntar sig under Q1 en nettoomsättning om 267 MSEK, motsvarande en tillväxt om -10,3%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 13,9 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 4,8%.

Vitrolife: Remiums analytiker förväntar sig under Q1 en nettoomsättning om 120,3 MSEK, motsvarande en tillväxt om 15%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 20,6 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 17,1%.