UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Nytt bolag på Introduce - Kentima

10:20 / 30 april 2014 Article

Vi välkomnar idag ytterligare ett bolag till Introduce genom bevakningen av Kentima.

Kentima utvecklar tekniskt avancerade produkter för övervakning och visualisering, avsedda för främst automations- och säkerhetsmarknaden. Genom samarbeten med välkända exportföretag finns bolagets produkter installerade hos slutkunder runt om i hela världen, där några av världens största gruvor och internationella flygplatser kan nämnas som exempel.

Här kan du läsa mer om bolages verksamhet. Är du intresserad av den senaste kvartalsrapporten finns det att läsa på denna länk. Remiums analys finns tillgänglig här och för att prenumera på bolaget via denna länk.

Bolaget kommer besöka Remium den 22 maj för en lunchpresentation. Mer information om detta kommer inom kort.