UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Nytt bolag på Introduce - Greater Than

09:36 / 28 april 2014 Article

Vi välkomnar idag ytterligare ett bolag till Introduce genom bevakningen av Greater Than.

Bolaget genomför för tillfället en notering på Aktietorget samt en kapitalanskaffning om ca 20 MSEK. Teckningskursen är 19 SEK och teckningstiden löper mellan 22 april och 12 maj. För att läsa mer om erbjudandet klicka här.

Bolaget har utvecklat produkten Enerfy Driving. Ett mätverktyg för bilister, som efter testlanseringar redan har över 8 000 användare. Enerfy Driving gör för första gången bilkörning jämförbart oavsett bilmärke, bränsleförbrukning och trafik. Enerfy gör det möjligt för förare att jämföra sig med andra i hur smart de kör – en social plattform för bilister. Produkten består av en applikation (»app«) och en hårdvara som säljs i konsumentledet. Hårdvaran, en s.k. OBD-läsare, kopplas enkelt in i bilens servicekontakt som återfinns i förarutrymmet.

Klicka här för att lära dig mer om bolagets verksamhet.

Klicka här för att se en videointervju med bolagets VD Liselott Johansson.

Vi kommer hålla två presentationer med bolaget i Remiums lokaler på Kungsgatan 12-14 i Stockholm. Den 6 maj kl 14:30 samt den 8 maj kl 09:30. Anmälan sker här.