UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Prognos - Sectra Q3 (nov-jan)

13:39 / 3 mars 2014 Article

Under rapportperioden publicerar Introduce.se löpande Remiums prognoser för mindre och medelstora bolag. Dessa prognoser uppdateras kvartalsvis och finns alltid tillgängliga på www.introduce.se. Handelsdagen före rapport sammanfattas prognoser för de aktuella bolagen och publiceras i detta format.Prognos

SectraRemiums analytiker förväntar sig under Q3 en nettoomsättning om 211,4 MSEK, motsvarande en tillväxt om 3%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 27,4 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 12,9%.