UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Lunchpresentation - Episurf 12/3

11:28 / 11 mars 2014 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Episurf Medical

Episurf Medical AB är ett medicintekniskt svenskt bolag som hjälper människor med smärtande leder att leva mer aktiva liv. Detta genom effektiva och individualiserade behandlingar. Teknologin är patient-specifik och utvecklad tillsammans med topp-universitet och kliniker i Sverige.

  • VD Nina Bake
  • Onsdag 12 mars
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan till Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.