UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Jays - Lunchpresentation 31/3

14:52 / 28 mars 2014 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

Jays

Jays designar, utvecklar och säljer hörlurar till portabla musikspelare samt headsets till mobiltelefoner. Bolaget bedriver sin verksamhet i en liten organisation på mindre än tio personer samtidigt som man har en relativt bred produktportfölj med en övervikt mot så kallade in-ear-hörlurar.

  • VD Rune Torbjörnsen
  • Måndag 31 Mars
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.