UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Prognoser Q4 - IVSO, NFO, SPOR, VBG & PRIC

17:30 / 17 februari 2014 Article

Under rapportperioden publicerar Introduce.se löpande Remiums prognoser för mindre och medelstora bolag. Dessa prognoser uppdateras kvartalsvis och finns alltid tillgängliga på www.introduce.se. Handelsdagen före rapport sammanfattas prognoser för de aktuella bolagen och publiceras i detta format.Prognos

INVISIO CommunicationsRemiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 23,3 MSEK, motsvarande en tillväxt om 30%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till -2,7 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om -11,7%.

NFO Drives: Remiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 13,8 MSEK, motsvarande en tillväxt om 52%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 1,5 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 10,8%.

Sportamore: Remiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 93,9 MSEK, motsvarande en tillväxt om 70%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till -3,9 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om -4,2%.

VBG Group: Remiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 286,4 MSEK, motsvarande en tillväxt om 7,7%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 45 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 15,7%.

Pricer: Remiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 175,9 MSEK, motsvarande en tillväxt om 22,0%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 17,6 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 10%.