UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Prognoser Q4 - ALNX, DELT, ELN, EMP, GHP & MOB

15:41 / 19 februari 2014 Article

Under rapportperioden publicerar Introduce.se löpande Remiums prognoser för mindre och medelstora bolag. Dessa prognoser uppdateras kvartalsvis och finns alltid tillgängliga på www.introduce.se. Handelsdagen före rapport sammanfattas prognoser för de aktuella bolagen och publiceras i detta format.Prognos

Allenex: Remiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 30,1 MSEK, motsvarande en tillväxt om 10%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 2,9 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 9,5%.

DeltacoRemiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 316,6 MSEK, motsvarande en tillväxt om 80%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 14,1 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 4,4%.

EllenRemiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 3,4 MSEK, motsvarande en tillväxt om -50%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till -1,2 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om -37,8%.

EmpireRemiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 43,7 MSEK, motsvarande en tillväxt om -3,0%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 4,5 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 10,4%.

Global Health Partner: Remiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 227 MSEK, motsvarande en tillväxt om 8%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 7,9 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 3,5%.

Moberg PharmaRemiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 38,8 MSEK, motsvarande en tillväxt om 28,7%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till -1,0 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om -2,6%.