UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Prognoser Q4 - AQER, HEDS, MIND, SHEL

16:15 / 14 februari 2014 Article

Under rapportperioden publicerar Introduce.se löpande Remiums prognoser för mindre och medelstora bolag. Dessa prognoser uppdateras kvartalsvis och finns alltid tillgängliga på www.introduce.se. Handelsdagen före rapport sammanfattas prognoser för de aktuella bolagen och publiceras i detta format.Prognos

AqeriRemiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 15,2 MSEK, motsvarande en tillväxt om 85%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 1,2 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 7,8%.

Hedson Technologies: Remiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 66,6 MSEK, motsvarande en oförändrad tillväxt. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 5,4 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 8%.

Mindmancer: Remiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 6,1 MSEK, motsvarande en tillväxt om 42,9%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 0,1 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 2,1%.

Shelton Petroleum: Remiums analytiker förväntar sig under Q4 en nettoomsättning om 34,7 MSEK, motsvarande en tillväxt om 46%. Rörelseresultatet förväntas uppgå till 7,9 MSEK motsvarande en rörelsemarginal om 23%.