UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Proffice - Bolagspresentation 7/3

09:55 / 4 mars 2014 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att anmäla sig till dessa bolagspresentationer kostnadsfritt.

Proffice

Proffice är ett bemanningsföretag som erbjuder lösningar inom personaluthyrning, rekrytering och omställning till både privata och offentliga företag samt organisationer. Bolaget har ca 100 kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

  • VD Henrik Höjsgaard
  • Fredag 7 mars
  • Klockan 10:00-11:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan till Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.