UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Remium Introduce önskar alla våra besökare en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

17:19 / 22 december 2014 Article

introduce.se aktieanalys remium

Vi som jobbar med Introduce.se hos Remium vill tacka alla våra besökare för det gångna året och önskar er en riktigt God Jul & Gott Nytt År!


2014 har varit ett mycket spännande år för tjänsten Introduce där vi har inlett samarbete med flera nya spännande bolag samt genomfört väsentliga förbättringar på vår hemsida. Enligt våra genomförda enkätundersökningar för både besökare och medverkande bolag har gensvaret kring vår tjänst varit mycket positivt och vi ser fram emot att kunna fortsätta arbetet under 2015 för att befästa vår position som aktiemarknadens vassaste analysverktyg för små och medelstora bolag.

Mellan julmat och julklappar skulle vi gärna vilja få flera tankar och funderingar kring vår tjänst, vilket kan hjälpa oss att göra ytterligare förbättringar. Det kan handla om önskemål på nya bolag, våra utgivna analyser, funktionalitet på hemsidan, VD-intervjuer, teknisk analys, förslag på nya artiklar, etc.

Skriv dina kommentarer här

Tack på förhand och ha en skön julledighet!

Med vänliga hälsningar  

Introduce.se
Remium Nordic AB