UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Tribona - Lunchpresentation 4/12

09:37 / 18 november 2014 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

 

Tribona

Tribona, tidigare Northern Logistic Property, grundades 2006 och är det enda publika fastighetsbolaget i Sverige med ett renodlat fokus på logistik. Bolaget har tidigare varit noterat på Oslobörsen men noterades i Stockholm i maj 2013. Tribona arbetar med såväl förvaltning som utveckling av logistikfastigheter.

  • VD Per Johansson
  • Torsdagen den 4 december
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

FULLBOKAD

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.