UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

Opus Group - Afternoon Tea 25/11

09:14 / 12 november 2014 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

opus group aktieanalys introduce.se 

Opus Group

Opus Group utvecklar, producerar och säljer produkter och tjänster för miljö- och säkerhetskontroll av fordon. Försäljningen sker i ett femtiotal länder, i huvudsak via distributörer vilka ofta har ensamrätt på sina respektive marknader. Tillväxten i marknaden drivs primärt av strängare lagstiftning avseende miljökontroll. 

  • VD Magnus Greko
  • Tisdag den 25 november
  • Klockan 14:30-15:30
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.