UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Coverage

FINT - Lunchpresentation 5/12

13:20 / 4 december 2014 Article

Remium arrangerar löpande bolagspresentationer med spännande mindre och medelstora företag. Bolagen presenterar sin verksamhet, den senaste finansiella utvecklingen och lämnar utrymme för frågor. I mån av plats erbjuder vi nu besökare på introduce.se att kostnadsfritt anmäla sig till dessa bolagspresentationer.

 

FINT

FINTs affärsidé är att lansera mjukvarubolaget Fortnox program i några utvalda länder, I första hand i Storbritannien, Tyskland, Finland och Polen. Separata bolag har bildats i de olika länderna och ambitionen är att de skall vara ägda av Fortnox International tillsammans med exempelvis en lokal entreprenör som kan tillföra bra förståelse för den lokala marknaden.

  • VD Camilla Jarnemyr
  • Fredagen den 5 december
  • Klockan 12:00-13:00
  • Remium, Kungsgatan 12-14

O.S.A senast dagen innan. Vid frågor kontakta Ida Sundström på telefon 08 - 454 32 00 eller via mail till info@remium.com. Antalet platser är begränsat och Remium ber intresserade att anmäla sitt intresse så snart som möjligt.